Author Topic: Pages not loading  (Read 1586 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nasty Wendy

  • Turbo Street Stock
  • ****
  • Posts: 251
  • PSI: 1
    • View Profile
Pages not loading
« on: August 03 2011, 01:33:20 AM »
When I click on a thread I only get the original post and the first reply regardless of how many replies there were in the thread.  The board hangs up in the 'loading the page' stage.  Refresh and its the same thing.

Offline SuperSix

  • Administrator
  • Turbo Street Outlaw
  • *******
  • Posts: 4969
  • PSI: 234
    • View Profile
Re: Pages not loading
« Reply #1 on: August 03 2011, 09:09:58 AM »
Hmmm.. New to me. Has anyone else had this happen??
'87 GN, 60lb, TA49, THDP, FTP cam, T+ lots o' shit - in process... Close.. SOOOOOO CLOSE!!
'07 Ford F150 Lariat 2WD, 5.4L 240k

Offline $1987 GN$

  • Turbo Street Eliminator
  • ******
  • Posts: 1089
  • PSI: 2
    • View Profile
Re: Pages not loading
« Reply #2 on: August 03 2011, 09:46:37 AM »
Had it happen a few times. Wait a few seconds reload and all there.

AJ___

Offline Charlief1

  • Just another kinky six
  • Turbo Street Eliminator
  • ******
  • Posts: 1348
  • PSI: 2
    • View Profile
Re: Pages not loading
« Reply #3 on: August 03 2011, 02:52:48 PM »
Same here. Also had the color not show up for some reason. It goes white but you can still see the words.
And remember, when dealing with children, silence may be golden but duct tape is silver.

Offline Nasty Wendy

  • Turbo Street Stock
  • ****
  • Posts: 251
  • PSI: 1
    • View Profile
Re: Pages not loading
« Reply #4 on: August 03 2011, 03:37:04 PM »
OK Firefox was giving me fits but Explorer seems to be loading things just fine. 

Offline SuperSix

  • Administrator
  • Turbo Street Outlaw
  • *******
  • Posts: 4969
  • PSI: 234
    • View Profile
Re: Pages not loading
« Reply #5 on: August 03 2011, 04:21:16 PM »
Like I said in PM = that's odd. I use Firefox exclusively - never had a page load error.

I know sometimes the server is getting a bit overloaded, this software seems to tax it a bit more. I am examining server options, but never not had a page load. I am doing some research - thanks for your patience.
'87 GN, 60lb, TA49, THDP, FTP cam, T+ lots o' shit - in process... Close.. SOOOOOO CLOSE!!
'07 Ford F150 Lariat 2WD, 5.4L 240k

Offline $1987 GN$

  • Turbo Street Eliminator
  • ******
  • Posts: 1089
  • PSI: 2
    • View Profile
Re: Pages not loading
« Reply #6 on: August 03 2011, 05:07:24 PM »
Like I said in PM = that's odd. I use Firefox exclusively - never had a page load error.

I know sometimes the server is getting a bit overloaded, this software seems to tax it a bit more. I am examining server options, but never not had a page load. I am doing some research - thanks for your patience.

Ad you can see in the e-mail I was using firefox.

AJ___


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo